Stewardess - Female
Duties & Responsibilities
*Food & Beverage knowledge is essential.
*Clean, and maintain kitchen tools, utensils, and equipment & ensure cleanliness and orderliness in kitchen and dining areas.
*Report any malfunctioning equipment or maintenance issues promptly.
*Ensure proper storage and handling of food items.
*Possess good communication and interpersonal skills.
*Previous experience in a similar role
*Basic knowledge of kitchen operations and hygiene practices
*Ability to work on weekends.
*Female candidate is preferred.
*Age between 30 - 40
යුතුකම් සහ වගකීම්
*ආහාර පාන පිළිබඳ දැනුම අත්යවශ්ය වේ.
*මුළුතැන්ගෙයි මෙවලම්, උපකරණ, උපකරණ පිරිසිදු කිරීම සහ නඩත්තු කිරීම සහ මුළුතැන්ගෙයි සහ කෑම කාමරවල පිරිසිදුකම සහ පිළිවෙල සහතික කිරීම.
*දෝෂ සහිත උපකරණ හෝ නඩත්තු ගැටළු වහාම වාර්තා කිරීම.
*ආහාර ද්රව්ය නිසි ලෙස ගබඩා කිරීම සහ හැසිරවීම සහතික කිරීම.
*හොඳ සන්නිවේදනය සහ අන්තර් පුද්ගල කුසලතා තිබිය යුතුය.
*සමාන භූමිකාවක පෙර අත්දැකීම්
*මුළුතැන්ගෙයි මෙහෙයුම් සහ සනීපාරක්ෂක පිළිවෙත් පිළිබඳ මූලික දැනුම
*සති අන්තයේ වැඩ කිරීමේ හැකියාව.
*කාන්තා අපේක්ෂකයෙකු වීම වඩාත් සුදුසුය.
*වයස අවුරුදු 30 - 40 අතර